Как да прекратите връзката между Twitter и YouTube

Настройките на вашия акаунт в YouTube включват опцията за автоматично споделяне на вашата активност - включително качване на видеоклипове, коментари и харесвания - с вашата социална мрежа чрез Facebook, Twitter и Orkut. Това споделяне не е задължително и трябва да дадете разрешение за това. Ако решите, че искате да спрете активността в YouTube от емисията си в Twitter, можете да прекъснете връзката между акаунтите си в Twitter и YouTube.

1

След като влезете, кликнете върху името си в горния десен ъгъл на началната страница на YouTube. Изберете „Настройки“ от падащото меню, което се показва.

2

Кликнете върху раздела „Споделяне“ в менюто отляво на страницата.

3

Кликнете върху „Редактиране“ до потребителското си име в Twitter в раздела „Свързване на вашите акаунти“ Изберете „Прекъсване на акаунта“, за да премахнете връзката между вашите акаунти в YouTube и Twitter.