Как да отмените регистрацията на Kindle

Ако планирате да надстроите до ново устройство за преносими бизнес дейности, трябва да отмените регистрацията на вашия Kindle. Отписването на вашия Kindle премахва връзката му с вашия акаунт, за да предотврати неоторизирани покупки и да защити поверителността ви. Правенето на това, преди да дадете своя Amazon Kindle на някой друг или да го продадете, е жизненоважна мярка за сигурност.

1

Натиснете бутона „Начало“ на вашия Kindle, ако все още не сте на началния екран, натиснете бутона „Меню“ и след това изберете „Настройки“.

2

Превъртете надолу екрана с настройки с помощта на 5-посочен контролер и изберете „Отписване“. Въведете вашето потребителско име и парола за Amazon в текстовото поле в долната част на екрана.

3

Изберете "OK", за да потвърдите избора си. Сметката, свързана с Kindle, се отписва автоматично.